Privatlivspolitik

Genuine Future er ansvarlig for behandlingen af data, som vi modtager fra besøgende på vores hjemmeside, kunder samt andre personer, der følger med i virksomhedens aktiviteter.  

Dataansvarlig

Genuine Future

Vester Voldgade 94B

1552 København V

M: +45 51490018

E: support@genuinefuture.com

CVR: 31700531

Baggrund 

Vi bruger teknologier til at indsamle data, herunder cookies, om besøgende på vores hjemmeside med forskellige formål, fx:

  • Funktionalitet, fx at gemme dine indstillinger
  • Statistik
  • Markedsføring

Ved at trykke på "Forstået!" giver du samtykke til disse formål. Du kan altid ændre dit samtykke ved at slette cookies. Følg vejledningen her: https://minecookies.org/cookiehandtering/

Om cookies

Cookies er små datafiler, der gemmes på din computer, mobiltelefon eller tablet, når du besøger en hjemmeside. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus. Det er en passiv fil, der ikke indsamler data fra din computer. I stedet husker den din browserhistorik og gør din oplevelse som besøgende mere behagelig. 

Persondata

Vi videregiver ikke dine personoplysninger.

Samarbejdspartnere

Når du er kunde hos Genuine Future, eller du har accepteret at modtage informationer fra os via email, behandles dine data hos os. Vi gør dog også brug af leverandører, som er både selvstændigt dataansvarlige og databehandlere. 

Vi har pligt til at oplyse dig om, at data kan blive overført til tredjelande. 

USA er et tredjeland, og der er særlige krav til at overføre personoplysninger til tredjelande. EU tillader dog, at vi anvender databehandlere i USA, fx hvis disse stiller fornødne garantier i form af standardbestemmelser om databeskyttelse.

Genuine Future benytter Simplero, Facebook, Linkedin, Stripe m.fl. til at udveksle data fra tredjeland. De er alle amerikanske virksomheder og håndterer data i overensstemmelse med EU-U.S. and Swiss-U.S. Privacy Shield Frameworks (Se mere her).

Er en virksomhed ikke registreret hos EU-U.S. and Swiss-U.S. Privacy Shield Frameworks, kan oplysninger om databeskyttelse indhentes ved at skrive til support@genuinefuture.com.

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Hvis du ønsker at få disse oplysninger ændret, slettet eller blokeret, kan du til enhver tid få dette ønske opfyldt. Skriv til support@genuinefuture.com for at få hjælp til dette. Vi bestræber os altid på at sørge for en god og relevant service. 

Skulle du være utilfreds med vores behandling af dine data, har mulighed for at klage til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.